opiona

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .docx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 27 صفحه


قسمتی از متن .docx :

عنوان:تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها

ترجمه و تلخیص : مهندس احمد صلاحی– سرپرست کارخانه جوجه کشی اشراق (ماهان ورامین)

مهندس مژده موسی نژاد–عضو هیأت علمی دانشگاه کهنوج

این نوشتار خلاصه ای از پایان نامه فوق لیسانس آقای J.H.du preez در مارس 2007 تحت نظارت دکتر M.Ciacciariello در دانشگاه stellen bosch می باشد.

چکیده :

در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است.

درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد کم جوجه ها ، استرس ، نقاط تیره و سیاه، جوجه های ضعیف، ناف نخی، سفید و بی رنگ شدن ظاهر جوجه ، ضعیف شدن جوجه وافتادن جوجه ، کاهش جوجه درآوری ، افزایش تلفات مرحله پایانی جنینی و تلفات اولیه جنینی ظاهر می شود.

در این آزمایش 3 درجه حرارت متفاوت یعنی 2/37، 4/37 ، 5/37 درجه سانتی گراد و تأثیر آن بر روی جوجه های هایبرو G+ مورد ارزیابی قرار گرفت. وزن بدن، طول بدن جوجه، میزان کیسه زرده باقی مانده همگی اندازه گیری شد. از 1440 جوجه هچ شده در ر تیمار 480 قطعه مورد آزمایش قرار گرفته و تلفات روزانه ، وزن بدن به صورت هفتگی و ضریب تبدیل خوراک در گروههای مختلف ثبت و محاسبه شد.

سن گله مادر نگرفت. سن گله مادر در هر سه تیمار تأثیر معنی داری داشته است. کیفیت جوجه تحت تأثیر این سه درجه حرارت مختلف قرار نگرفت. واکنش متقابل سن گله مادرx درجه حرارت تأثیر بسیار زیادی داشته زیرا که با افزایش سن، اندازه تخم مرغ های بزرگ ، به علت داشتن محتویات بیشتر سبب افزایش و تولید جوجه های بزرگتر و طولانی شدن مدت انکوباسیون می گردد. نتایج این آزمایش نشان داد که تغییر حرارتی در طول انکوباسیون تأثیر معنی داری بر روی تلفات روزانه تا 7 روزگی ، وزن بدن به صورت هفتگی ، ضریب تبدیل خوراک در 42 روزگی نداشته است. شاید دلیل مؤثر نبودن تغییرات درجه حرارت بر روی کیفیت جوجه در این تحقیق به دلیل زیاد نبودن فاصله و دانه درجه حرارت و استفاده از انکوباتورهای چند سنی باشد.

فصل اول – بررسی منابع

مقدمه

در چند دهه گذشته تعدادی از محققان گزارشاتی در خصوص تأثیر درجه حرارت های مختلف در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها ارائه نموده اند. همچنین روشهای متعددی برای ارزیابی این اثرات روی کیفیت جوجه های درجه یک و قابل فروش تنظیم شده است. از آن جمله می توان به نظرات Deaming در سال 2002 و آقای Decuypere و همکاران در سال2001 در خصوص کیفیت جوجه اشاره نمود. این دو محقق بر این باورند که جوجه های درجه یک بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

جوجه خشک باشد(Dry)

عاری از هرگونه کثیفی(Free from dirt)

به دور از هرگونه آلودگی باشد(Free of contamination)

چشم های واضح ، درشت و براق (Clear and Bright eye)

نداشتن هیچ گونه نقص یا ناهنجاری (Defomity)

ناف کاملاً بسته و تمیز

نداشتن زواید یا بقایای بند ناف

بدن جوجه به هنگام لمس بایستی نرم باشند (Firm)

نداشتن هیچ گونه علامت یا نشانه ای از اختلالات تنفسی

ترکیب یا وضعیت پاها کاملاً نرمال و طبیعی باشد.

نداشتن تورم یا آسیب در قسمت پوست و مفصل خرگوشی

صاف و مستقیم بودن منقار و پنجه های پای جوجه

عوامل متعدد دیگری در زمینه کیفیت جوجه و نشانه های یک جوجه با کیفیت وجود دارد که همگی آنها نشان از چگونگی انجام فرایند انکوباسیون می باشد.

2-1 روشهای ارزیابی کیفیت جوجه (Methods for evaluating click Quality)

الف- روشهای کیفی (Qualitative) ب- روشهای کمی (Quantitative)

میجر هوف در سال 2005 بررسی کاملی در خصوص روشهای کیفی ارزیابی جوجه با استفاده از اسکور ظاهری جوجه بر مبنای آنچه Deming در سال 2002 تعیین نموده است انجام داد و در خصوص متد ارزیابی کیفی جوجه را در زیر مطرح نمود.

رنگ (Colour): معمولاً رنگ زرد تیره نسبت به زرد روشن یا کمرنگ ارجحیت دارد.

وضعیت رشد جوجه (Development): یک جوجه با طول بدن زیاد، رشد خوب ، پرهای بلندتر مطلوب می باشد.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش 8 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی...

تحقیق در مورد تاثیر تمدن ایرانی بر تمدن اسلامی

لینک دانلود و...

تحقیق در مورد تابع

...

تحقیق در مورد تاثیر دین باوری در زندگی فردی و اجتماعی

...

تحقیق در مورد چیست ؟ Frame

...

تحقیق در مورد چگونه در حفظ منابع طبیعی بکوشیم

...

تحقیق در مورد چگونه اثرات زلزله وارد بر ساختمان را کاهش دهیم

...

تحقیق در مورد چهل حدیث

...

تحقیق در مورد چند مورد از سیره های پیامبر 7 ص

...

تحقیق در مورد چند آیة ‌قرآن با ترجمة‌ انگلیسی

...

تحقیق در مورد چند آیة ‌قرآن با ترجمة‌ انگلیسی 11 ص

...

تحقیق در مورد چغندرقند

...

تحقیق در مورد چرب

...

تحقیق در مورد چرایی تهاجم غرب به حجاب

...

تحقیق در مورد چرایی تهاجم غرب به حجاب 13 ص

...

تحقیق در مورد چرای یونجه در پنسیلوانیا 8ص

...

تحقیق در مورد چرا به تماشای تاتر برویم

...

تحقیق در مورد چرا بدون علم سخن می گویید ؟

...

تحقیق در مورد چرا بدون علم سخن می گویید ؟ 13 ص

...

تحقیق در مورد چاپ سربی

...

تحقیق در مورد چاپ به وسیله مُهر

...

تحقیق در مورد مراحل شکل گیری جنین و مدت مراحل آن از منظر قرآن و روایات مذاهب اسلامی

...

تحقیق در مورد سلامت دندان از نطفه تا آخر عمر 3

...

تحقیق در مورد حضرت ابوالفضل

...

تحقیق در مورد حجاب‌ نمادی‌ از جنگ‌ تمدن‌ها

...

تحقیق در مورد حجاب و زنان

...

تحقیق در مورد حب القرآن، قرب الرحمن

...

تحقیق در مورد حب القرآن، قرب الرحمن 12 ص

...

تحقیق در مورد حافظه ها

...

تحقیق در مورد جوشکاری لیزری

...

تحقیق در مورد جوشکاری اصطکاکی چرخشی آلیاژ 10 ص

...

تحقیق در مورد جوجه کشی

...

تحقیق در مورد جنگ روانی 8ص

...

تحقیق در مورد جمهوری اسلامی ایران

...

تحقیق در مورد جغرافیای استان تهران

...

تحقیق در مورد جایگاه معاد

...

تحقیق در مورد جایگاه مناسب جهت پراربندی

...

تحقیق در مورد جایگاه دام

...

تحقیق در مورد جامعه ما به بازسازی و شست‌وشوی مجدد اخلاقی احتیاج دارد 11 ص

...

تحقیق درباره ی محمود شبستری
تحقیق در مورد قوانین ومقررات والیبال
تحقیق در مورد لباس محلی قشقایی
تحقیق در مورد تحولات جمعیت شهر رامسر
تحقیق درباره ی محمود شبستری
تحقیق در مورد لباس محلی قشقایی
تحقیق در مورد منطقه کهر قم
تحقیق در مورد سنگ آسمانی چیست
تحقیق در مورد نقشه برداری در ایران 12 ص

کلمات کلیدی :روی کیفی جوجه أثیر درجه حرار ارزیابی کیفی جوجه أثیر معنی داری اند همچنین روشهای مورد أثیر درجه ضریب بدیل خوراک کیفی جوجه درجه حرار روی کیفی جوجه های طول انکوباسیون حرار های انکوباسیون روشهای ارزیابی نداشن افزایش نموده آزمایش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی